Slatki dani u srcu Bačke za vikend u Crvenki

Share

U organizaciji Opštine Kula, Turističke organizacije opštine Kula i lokalnih kompanija i preduzeća i ove godine će se tokom vikenda, 14. i 15. maja, održati manifestacija „Slatki dani u srcu Bačke“. Već godinama unazad ovom manifestacijom se ne promoviše samo Crvenka i opština Kula, već kroz raznovrstan spektakularan program promoviše se i industrija ovog naselja po kojoj je i Crvenka poznata.

Otvaranje ove manifestacije zakazano je za subotu od 11 časova nakon čega sledi program namenjen svim generacijama. Pored organizovanog upoznavanja mladih sa poznatim zvezdama Tik Toka, preko mažoretkinja i brojnih animacija i zabava ove godine organizovan je i „Sweet stage“ na kojem će tokom dva dana nastupiti mnogobrojni bendovi: Dve gitare i bas, Vojvođanski bluz bend, Roy when you walk, Dinamika bend i čuveni bend Griva.

Zvezda čiji će nastup svakako obeležiti prvi dan festivala je Marija Šerifović, pre koje će nastupiti i fantastična Tina Ivanović. Zvezda druge večeri festivala je nenadmašiva Dragana Mirković.

Za sve posetioce manifestacije „Slatki dani u srcu Bačke” kao i prethodnih godina organizatori su obezbedili besplatan autobuski prevoz iz svih naseljenih mesta opštine Kula.

Leave A Reply