OPŠTINA KULA: Raspored bogosluženja za božićne praznike

Share

U Hramu Svetog apostola i jevanđeliste Marka u Kuli 6. januara u 9 časova je Sveta Liturgija, zatim u 11:30 časova kreće se po badnjak, a u 15 časova je osvećenje i nalaganje badnjaka. Na Božić, 7.januara, u ponoć je Povečerje sa jutrenjem, Sveta Liturgija je u 9 časova, a Bdenije u 17 časova. Dan kasnije, 8.januara, Sveta Liturgija je u 9 časova, a Bdenije u 17 časova. Na dan svetog Stefana, 9.januara, Sveta Liturgija je u 9 časova, a Večernje bogosluženje u 17 časova.

U Crkvi svetog Save u Crvenki 6.januara u 9 časova je Sveta Liturgija, 15:30 je paljenje badnjaka u Crvenki, u 16:30 u Novoj Crvenki i u 17 časova u Kruščiću. Prvog dana Božića, 7.januara, u ponoć je Jutrenje, u 9 časova je Sveta Liturgija, a u 17 časova je Večernje Bogosluženje. Dan kasnije, 8. januara, kao i 9.januara, Sveta Liturgija i Večernje Bogosluženje su u isto vreme kao i prvog dana Božića.

U Crkvi svetog Nikole u Sivcu 6.januara u 8 časova je Jutrenje sa Carskim časovima, u 9:30 je Sveta Liturgija, paljenje badnjaka u dvorištu škole je u 15 časova, Veliko Povečerje u 18 časova i u ponoć je Božićno Jutrenje. Prvog dana Božića u 9 časova je Sveta Liturgija, dok je u 18 časova Večernje Bogosluženje. Drugog dana Božića, 8.januara, kao i dan kasnije, 9.januara, Sveta Liturgija i Večernje Bogosluženje su u isto vreme kao i prvog dana Božića.

U Crkvi uspenja presvete Bogorodice u Liparu 6.januara u 9 časova je Sveta Liturgija, dok je paljenje badnjaka u Liparu u 18 časova, a u ponoć je Božićno Jutrenje. Takođe, 8.januara je Sveta Liturgija u 9 časova.

Leave A Reply