EKSPLOZIJA FANTASTIČNIH NAGRADA: 10.000 EVRA je spremno – izbori se za svoj deo!

Share

Ljubitelji slotova, pridružite se zabavi koja donosi bombastične keš nagrade – posetite Meridian u uživajte u magiji Evoplay igara.

 

Ako uživaš u vrhunskim slot igrama, predlažemo ti da i tokom marta budeš deo nestvarnih promocija u Meridianu.

 

U periodu od 7. do 17. marta održaće se promocija Reel Boom na 12 odabranih slot igara provajdera Evoplay. Pravila promocije su veoma jednostavna, a ukupan nagradni fond je BOMBASTIČNIH 10.000 EVRA!

 

Postavi svoje uloge na 25 DINARA po spinu ili više od toga, i svakim dobitnim spinom osvajaš poen kojim napreduješ na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

 

Budi i ti jedan od 100 i vrhunske keš nagrade su tvoje! Ako se nađeš među tri najbolja igrača na listi osvojićeš 1.000 EVRA ili više od toga! Apsolutni pobednik osvaja keš nagradu od čak 1.664 EVRA!

 

Uživaj u festivalu nestvarnih keš nagrada, samo u Meridianu!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

 

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

 

P.S. Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

 

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

 

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!

Leave A Reply