АУДИЦИЈА ЗА НОВУ СЕЗОНУ “РИТМА ЕВРОПЕ” ЗАКАЗАНА ЗА 16. МАРТ У ДОМУ КУЛТУРЕ

Share

“Србија у ритму Европе” је највеће дечије музичко такмичење у земљи, намењено такмичарима узраста од 14 до 21 године, деци и омладини Републике Србије, која су врхунског талента за певање и плес.

Подршку деци и омладини Србије кроз овај телевизијски формат највећи ове врсте у нашој земљи дају и амбасадори земаља Европе, Европске Уније, Аустралије, и Израела. Програм “Србија у ритму Европе” ће се у 2023. години емитовати уживо на Првој Српској Телевизији.

Одабрани ће имати прилику да свој врхунски таленат за певање и плес усавршавају током седмомесечних припрема, са тренерима гласа као и уметничким директорима сценског перформанса програма „Ритам Европе“.

Победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника телевизијског програма „Србија у ритму Европе“ и гледалаца који гласају путем СМС-а, а само финале телевизијског преноса биће емитовано у директном преносу на Првој Српској Телевизији (ПРВА ТВ). Све пропозиције такмичења налазе се на сајту www.theeurope.eu .

Деца и омладина могу се пријавити слањем поруке на инстаграм налогу @ritamevrope или број телефона 0606555013 (вибер/wхатсаап). Деца која се пријављују за певање треба да пошаљу видео не дужи од 1 минута изводећи песму по жељи без матрице или пратеће музике, претходно се представивши именом и презименом, годином рођења и градом из којег долазе.

Деца која се пријављују за плес не шаљу видео, већ само поруку. Порука треба да садржи њихово име и презиме, годину рођења, град из којег долазе. Уколико се пријављују као плесна група, могу се пријавити са једног налога тако што ће у поруци написати све ове податке за сваког од члана групе. Плесачи са собом на флешу (УСБ) треба да понесу музику уз коју ће играти и плесати.

Уколико деца из било којих разлога нису у могућности да се пријаве, могу се појавити на самој аудицији која ће се одржати 16.03. са почетком у 12 часова у великој сали Дома културе и представити свој таленат у песми или плесу.

Извор: soapatin.org

Leave A Reply