АПАТИНЦИ БОДРИЛИ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ И СВОГ СУГРАЂАНА НА УТАКМИЦИ ПРОТИВ НОРВЕШКЕ

Share

Голом у последњим секундама, рукометаши Србије савладали су Норвешку у хали „Спенс“ у Новом Саду резултатом 25:24 у квалификацијма за Европско првенство 2024. године, и тако без пораза држе прво место у својој групи.

То је уједно био трећи тријумф наше репрезентације у овом квалификационом циклусу након победа против Словачке и Финске. Пред Србијом је кроз три дана реванш у Норвешкој, а до краја квалификација наше рукометаше очекује пут у Финску, док ће други меч са Словачком играти код куће.

Након повреде у национални тим се вратио и наш суграђанин Предраг Вејин који је подршку својих суграђана имамо и са трибина. Наиме, рукометашице ОРК Апатин у пратњи тренера Николе Ореља су ишле организовано из Апатина аутобусом који је обезбедила локална самоуправа, док им је карте за утакмицу обезбедио Рукометни савез Србије.

Веома лепа и неизвесна утакмица и прелепо искуство за девојчице које су данас имале прилику да све гледају уживо. Захваљујем се општини Апатин на организованом превозу, Савезу на улазницама, као и нашем Предрагу Вејину који је одиграо одличну утакмицу и на крају остао да се фотографише и дружи са нама. Прелепо искуство за свих 55 девојчица које су биле на утакмици, рекао је Никола Орељ.

Предраг Вејин је утакмицу завршио са једним постигнутим голом, а треба истаћи да је имао веома важну улогу у одбрани, из чега је покренут преокрет који је на крају довео до победе наше репрезентације.

Извор: soapatin.org

Leave A Reply