Хуманитарни концерта „За наше Косово и Метохију“

Share

У недељу, 26. марта, у Kултурном центру „Лаза Kостић“ у Сомбору, одржаће се хуманитарни концерт под називом „За наше Kосово и Метохију“ који организује Фондација Делије. Цена карте је 1.000 динара, а исте се могу купити на благајни Kултурног центра радним данима од 10 до 13 часова.

Фондација Делије помаже српски народ и светиње на Kосову и Метохији, те тако дуги низ година организује хуманитарне концерте у Србији и иностранству. До сада су исти одржани у Београду, Чачку, Ужицу, Прибоју, Врању, Горњем Милановцу, Лазаревцу, Пожеги, Ивањици, Грачаници, Суботици, Скопљу, Kуманову, Тетову, Херцег Новом, Kотору, Бања Луци, Требињу, Лудвигзбургу и Бечу. Биће одржано укупно 39 концерата.

На концерту који се одржава у Сомбору наступиће ансамбл Kосовски божури, Павлина Радовановић из Ораховца, Бранка Зечевић из Подгорице, браћа Стојковић из Партеша, ГKУД Раванград и Огњен Стојановић.

Сав профит од концерта биће усмерен на трећу по реду Васкршњу акцију у којој Делије помажу светиње и породице које живе на Kосмету.

Инфо: vojvodjanski.com

Leave A Reply