NOVA TAKMIČARSKA GROZNICA U MERIDIANU: Priključi se takmičenju Win&Go i osvoji Sony PS 5, Smartwatch i brojne bonuse!

Share

Idealna kombinacija u Meridianu: registruj se, preuzmi bonus i priključi se takmičenju za sjajne nagrade!

 

Jasno je da ovo leto neće biti previse uzbudljivo kada se radi o sportskim takmičenjima, ali daleko od toga da je zabavi kraj!

 

Naprotiv, ako ste član Meridianbeta – zabava tek počinje!

 

Sportska kladionica Meridian poznata je kao kladionica sa najvećim brojem takmičenja i  vrhunskih nagrada i upravo takva kombinacija je i pristigla za ovo leto!

 

Ako ste željni nove avanture, takmičenja i vrhunskih narada – na pravom ste mestu!

 

Priključite se takmičenju Win&Go i uz malo sreće postanite vlasnici fantastičnih nagrada!

 

Naime, sve do 14. jula meridianbet.rs biće epicentar velikog takmičenja koje će vas držati zainteresovanim tokom cele letnje sezone. Svi registrovani igrači pozvani su da učestvuju i pokažu šta znaju, a ukoliko još uvek nemate otvoren nalog učinite to već danas jer vas prilikom registracije očekuje spektakularan, a ujedno i najveći bonus dobrodošlice na internetu – 4.000 RSD bez uslova za početak, a vrlo lako možete doći i do 120.000 RSD BONUSA!

 

Ovde nema vremena za dosadu jer Win&Go brojevi su ključ uspeha! Osim što donose vrhunsku zabavu, ovi brojevi su tajna ka osvajanju fantastičnih nagrada.

 

Sve što treba da uradite je da odigrate najveći broj tiketa koji isključivo sadrže Win&Go brojeve. Minimalna uplata po tiketu je smešno niska – samo 20 RSD! To znači da je ova šansa dostupna svima.

 

Ali, ni to nije sve jer ovo takmičenje je puno iznenađenja! Bilo da su vaši tiketi dobitni ili nedobitni, svi ulaze u igru. Ohrabrujemo vas da se ne predajete jer svaki tiket je važan korak ka vrhu rang liste!

 

Svaki dan u 12 časova, rang lista će biti ažurirana. To znači da ćete imati priliku da pratite svoj napredak i vidite gde se nalazite u odnosu na ostale takmičare. U slučaju da se nađete u situaciji da imate isti broj tiketa kao i neko drugi, ne brinite!

 

Prvo će se gledati ukupna uplata tokom takmičenja na tiketima koji su predmet klađenja. Ako je i dalje nerešeno, odlučiće veći dobitak ostvaren tokom takmičenja.

 

A sada, dolazimo do onog što svi željno iščekujemo – nagrade! Samo najbolji među najboljima će se popeti na vrh tabele i osvojiti prestižne nagrade. Pobednik takmičenja će osvojiti ni manje ni više nego Sony PS 5 – omiljenu konzolu koja će uneti beskrajno uzbuđenje u vaše igračke avanture.

 

Drugo mesto neće biti ništa manje impresivno – Smartwatch + 30.000 RSD bonusa!

 

Ukoliko se pronađete na trećem mestu, možete očekivati Smartwatch + 20.000 RSD bonusa!

 

Ali, nagrade ne staju samo na prva tri mesta. Od 4. do 10. mesta će osvojiti svaki po 5.000 RSD bonusa, a od 11. do 20. mesta će dobiti po 1.500 RSD bonusa.

 

Dakle, ovo je pravi momenat da se registrujete i preuzmete sve bonuse koji su vam na dohvat ruke, a onda I da učestvujete u ultra zanimljivom takmičenju!

 

NOVO U MERIDIANU! Osvoji i do 120.000 RSD slot bonusa – dovoljno je da prvi put deponuješ sredstva na svoj Meridianbet nalog i na taj način dobijaš 100% bonusa od iznosa sa kojim učestvuješ u promociji. Uplati depozit, preuzmi bonus i pokreni uživanje u spektakularnoj ponudi!

Leave A Reply