Prijem za sportiste BK „Sombor“

Share

Gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, danas je zajedno sa načelnikom Zapadnobačkog upravnog okruga, Goranom Nonkovićem i članom Gradskog veća, Slobodanom Stanićem, upriličio prijem za najistaknutije sportiste Bokserskog kluba „Sombor“, koji su osvojili prvo mesto u finalu plej of Bokserske lige Srbije na Memorijalu „Vlastimir Laci Stanišić“ u Prokuplju.

BК „Sombor“, pod mentorstvom trenera Stojana Кneževića osvojio je trofeje u konkurencijama juniora, omladinaca i seniora, za najbolju ekipu u muškoj kategoriji i za najbolji tim u Srbiji.

Somborski tim je na završnom turniru Regionalne lige Srbije osvojio nedostižnih 67 bodova, dok je tim iz Niš „Naisus“, osvojio drugo mesto sa 37 bodova, a treće mesto Voždovac sa 20 bodova.

Takođe, u proteklom periodu, BК „Sombor“, ostvario je zavidne rezultate na Internacionalnoj reviji „Miroslav Petrović“ u Кumanovu, dok je vicešampionka Dragana Jovanović briljirala na Evropskom prvenstvu u Jerevanu, osvojivši srebrnu medalju.

Gradonačelnik je čestitao svima na fantastičnom nizanju uspeha, te im se zahvalio što naš grad predstavljaju u najlepšem svetlu.

„Takođe bih se zahvalio predsedniku Bokserskog zaveza Srbije, Nenadu Borovčaninu, na velikodušnoj pomoći koju pruža BК „Sombor“ u kontinuitetu“, istakao je gradonačelnik, te dodao da će Grad Sombor nastaviti da podržava ovaj sjajan klub, te njihov rad i trud koji nesebično ulažu.

Info: vojvodjanski.com

Leave A Reply