Počinje zamena krova na školi, zaposleni ofarbali ogradu

Share

Na osnovu konkursa koji je početkom februara raspisalo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, opštini Apatin su na osnovu predatog projekta odobrena sredstva u visini od 8 miliona dinara, čime će biti zamenjen krov na OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu. Ugovor ispred naše opštine sa nadležnim ministarstvom potpisao je predsednik SO Apatin Milan Škrbić i tom prilikom izrazio zadovoljstvo zbog velikih ulaganja u OŠ “Žarko Zrenjananin”, a koja velikim delom finansira i naša opština.

“Materijal za zamenu krova polako pristiže, a od sledeće nedelje se može očekivati i početak radova”, kaže direktorica OŠ “Žarko Zrenjanin” Apatin Jasna Pavićević i dodaje da se završetak radova očekuje do početka nove školske godine.

Uporedo sa radovima na rekonstrukciji apatinske osnovne škole, a koja izvode angažovana firme i stručna lica, nastavno i vannastavno osoblje škole je samostalno ofarbalo ogradu oko dvorišta.

“Inicijativa je pokrenuta na nastavničkom veću, kada je zaključivanjem ocena stavljena tačka na školsku godinu. Dogovorili smo se za kraj godine, da organizujemo radnu akciju kako bi se družili, a usput i nešto lepo sami uradili za našu školu i učenike. Odziv je zaista bio odličan, kako nastavnog, tako i vannastavnog osoblja, pa smo za jedno prepodne uspeli da dvorište škole učinimo lepšim”, rekla je Jasna Pavićević.

Info: soapatin.org

 

Leave A Reply