Crvenka domaćin manifestacije „Letnji izazovi“

Share

U subotu, 22. jula, na izletištu Potok u Crvenki održaće se manifestacija ,,Letnji izazovi“. Ove godine, program je po prvi put posebno osmišljen i za najmlađe.

Od 11 časova atletičari Atletskog kluba ,,Crvenka“ predstaviće se performansom pod nazivom ,,Letnji izazovi“. Demonstriraće svoje specijalne veštine i pružiti unutrašnju motivaciju za sve mlade posetioce. Udruženje ,,Vidre“ takođe će predstaviti svoje aktivnosti imogućnosti za decu da se uključe u različite zanimljive projekte, a Streličarski klub ,,Target“ prikazaće svoju vrhunsku streličarsku veštinu i pružiti deci priliku da se upoznaju sa svetom meta i strela. Decu će, osim toga, zabavljati i mađioničari, koji će im predstaviti svoje magične sposobnosti i tako im ulepšati prepodne.

U nastavku programa, od 14 časova, organizator će za sve posetioce pripremiti besplatan vojnički pasulj.

Od 16 časova započeće takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša. Zainteresovani da pokažu svoje kulinarske veštine i da osvoje neku od nagrada mogu da se prijave na broj telefona 063/878-8793. Kotizacija za učešće je 2.000 dinara.

Od 18 časova počinje tombola. U ovoj zabavnoj igri posetioci će dobiti šansu da osvoje sjajne nagrade.

Naposletku, od 18.30 časova, biće održan koncert Novice Tekića sa gostima. Posetioci će moći da uživaju u izuzetnoj muzici i da ponesu lepe uspomene sa Potoka.

Pokrovitelji ove manifestacije su Opština Kula i Turistička organizacija Opštine Kula.

Leave A Reply