NOVI GRANDIOZAN DOBITAK: Evo kako je Beograđanin osvojio 7.363.000 DINARA!

Share

Talas vrelih dobitaka još jednom je zapljusnuo Meridian! Beograđanin N. T. pokazao svoje umeće i osvojio 63.000 EVRA!

 

Ovog leta je posebno vrelo u Meridianu! U prilog tome govore vrhunski dobici koji su delo masjtora slotova koji igraju na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

 

Put do vrhunskog dobitka nekada ume da potraje, o čemu svedoči Beograđanin N. T. koji je nakon nekoliko dana zabave osvojio fantastičnih 7.363.000 DINARA!

 

Da stvar bude bolja, avantura ovog igrača iz Beograda je trajala čitava dva dana i nije ostvarena iz samo jedne igre. N. T. je par dana igrao isključivo slotove provajdera Wazdan i cifra na njegovom korisničkom nalogu se iz dana u dan povećevala.

 

Kombinovao je Beograđanin različite igre, a kada se na njegovom nalogu našlo nešto više od SEDAM MILIONA DINARA bilo je jasno da je vreme za isplatu.

 

Rezervisao je svoja sredstva i nakon toga je LUDA ŽURKA mogla da počne!

 

Želiš li i ti da postaneš naš sledeći milioner? Potreban ti je samo aktivan korisnički nalog i malo sreće! S toga, ne postoji bolji trenutak da se REGISTRUJEŠ jer odmah nakon registracije čeka te 4.000 DINARA BONUSA koje možeš iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

 

Međutim, ni to nije sve! Uplati 500 ili više dinara i u igri si za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možeš osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

 

Poseti Meridian i postani MILIONER!

Leave A Reply