BONUS ZA MEDALJU – PREUZMI 4.000 DINARA I KLADI SE NA SRBIJU!

Share

Isprati finale Mundobasketa uz najveći bonus!

 

Srbija je u finalu Svetskog prvenstva! Kakva partija protiv Kanade, kakva smirenost, kakav kvalitet Orlova! Kao što je jednom prilikom rekao selektor Svetislav Pešić: “Ima li ko jači”? I zaista, dokazali smo da u ovom momentu nema puno jačih ekipa. Verovatno nijedna. Bez obzira i na finale koje nas očekuje u nedelju – naši momci su već sada šampioni!

 

Srbija može da igra sa svakim. I da pobedi svakog. Dokazali smo to i protiv Kanade, koja je, možda na papiru bila blagi favorit. Samo, papir ne igra. Igraju Bogdan, Nikola, Stefan, Aleksa, Filip, Vanja, Nikola, Dejan, Ognjen, Marko, Dušan. Čak i Boriša iz kreveta u Manili. Zato je pravi momenat da svim srcem budemo uz naš tim i da ih podržimo do kraja!d

 

Povodom finala Mundobasketa, sportska kladionica Meridian je odlučila da svim novoregistrovanim igračima priredi specijalno iznenađenje POKLON BONUS OD ČAK 4.000 DINARA!

 

O čemu je reč?

 

Ono što najveći ljubitelji slot igara i sportskog klađenja oduvek žele, Meridianbet pretvara u stvarnost. BESPLATAN BONUS DOBRODOŠLICE nalazi se na samo jedan klik od vas.

 

Ukoliko još uvek nemate kreiran nalog na sajtu meridianbet.rs, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE jer će vam nakon registracije biti uplaćeno čak 4.000 DINARA BONUSA!

 

Najbolja stvar od svega je što će u ovom bonusu podjednako moći da uživaju i ljubitelji slot igara, kao i sportskog klađenja.

 

Kako se bonus dodeljuje?

 

Svi novoregistrovani igrači na sajtu meridianbet.rs, nakon verifikacije naloga, automatski dobijaju 3.000 RSD za slot i 1.000 RSD za sport.

 

Preuzmite bonus odmah ovde.

 

Pravila promocije pogledajte ovde.

 

Besplatan poklon možete već danas iskoristiti za patriotski tiket, a danas zaista imate i šta da odigrate!

 

SVIM SRCEM UZ ORLOVE!

 

Leave A Reply