Manifestacija “Tour de Fruška” sledeći vikend u Vrdniku

Share

Jedinstvena sportsko-rekreativna manifestacija “Tour de Fruška” nakon uspešnog majskog izdanja, održaće se 23. i 24. septembra u Vrdniku. Tim povodom organizovana je konferencija za medije pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta, direktor manifestacije Ivan Arpaš, članovi organizacije Nataša Ivančević i Dušan Gojić.

Organizatori su za ovu jesen pripremili nove sportske izazove i nove staze za sve prijavljene takmičare. Prvi dan manifestacije biće posvećen TRAIL trkačima, koji će moći da se takmiče u dve staze, u dužinama od 7 i 15 kilometara.

Tour de Fruška je manifestacija sportsko rekreativnog karaktera namenjena svim ljubiteljima prirode, zdravog života, biciklizma i sporta uopšte. Podeljena je u tri kategorije – sport, turizam i privreda. Interesovanje za učešće je veće iz godine u godinu, kazao je direktor manifestacije Ivan Arpaš.

Kao već međunarodno poznatu i priznatu manifestaciju od samog zasnivanja do danas, Pokrajinska vlada svesrdno podržava.

Manifestacija Tour De Fruška održava se pod pokroviteljstvom Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine, Grada Novog Sada, Opštine Irig, NP Fruška Gora i mnogobrojnih sponzora.

Leave A Reply