Besplatni izleti za roditelje i decu

Share

Opština Kula organizuje  besplatan celodnevni izlet za porodicu (roditelje i decu) uz prateći program, kojim je predviđen obilazak Carske bare, vožnja rečnim brodom, zajednički ručak u restoranu, zajedničke igre i takmičenja dece i roditelja uz animatore i obilazak Kaštela Ečka u povratku za Kulu.

Aktivnost se sprovodi u okviru projekta Opštine Kula za finansiranje mera populacione politike podrške deci i porodici, a koji finansira Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju. Cilj aktivnosti je razvoj pozitivnih porodičnih iskustava i razvoj odnosa igre i saradnje roditelja i dece pod sloganom ,,Dan sa porodicom je dan za pamćenje“.

Uslov za odlazak na izlet je dobra volja, prisustvo oba roditelja i deteta (dece), izuzev samohranih roditelja gde je prisustvo jednog roditelja dovoljno, i blagovremena prijava putem SMS-a ili poziva na broj 065/241-24-97 svakog dana od 8 do 12 časova. Broj mesta je ograničen.

Rok za prijavu je 9. oktobar.

Temini izleta su 13. oktobar, 15. oktobar ) i 20. oktobar, a polazak je u 9 časova sa parkinga kod nove zgrade MUP-a (Lenjinova ulica, preko puta OŠ ,,Isa Bajić“).

Leave A Reply