DAR BOGOVA SA OLIMPA: Evo kako se postaje MULTIMILIONER!

Share

Još jedan epohalni dobitak ostvario je igrač Meridiana N.Ć. Igrajući antički slot Gates of Olympus, uz malo sreće došao je do PET MILIONA DINARA!

 

Kada se opredelite za svet slot zabave, želite da se opustite, da uživate, a sigurno maštate i o tome da ostvarite astronomski dobitak. Trenutak sreće i nalet adrenalina prilikom velikog dobitka se ne može meriti ni sa čim pre toga.

 

O tome svedoči i dobitak vernog igrača Meridiana N. Ć. iz Bačkog Jarka koji je ostvario profit vredan PET MILIONA DINARA! Izbor je pao na igru Gates of Olympus, a sve što se dogodilo nakon toga ostaće mu urezano u sećanju do kraja života.

 

  1. Ć. nije ni sulito šta ga čeka, jer zabava nije počela očekivano. Saldo na njegovom nalogu se topio, a onda se opredelio za drugu taktiku. Aktivirao je besplatne spinove putem Bonus Buy opcije i tu magija počinje!

 

Prstenje, peščani satovi i zlatne krune su dominirali kolonama. Nakon toga je počela invazija množilaca, dobici su se ređali kao na traci!

 

Kada se ova bonus igra završila, igrač iz Bačke je pogledao i shvatio da se na njegovom nalogu nalazi cifra od 5.000.000 DINARA!

https://www.instagram.com/p/CyL–EuCh1Y/

Bilo je jasno da je to idealan trenutak da se zabava završi! Rezervisao je isplatu, a slavlje u malom mestu u blizini Novog Sada je moglo da počne!

 

Ako i vi želite da se pridružite listi Meridianovih MILIONERA potreban vam je korisnički nalog i malo sreće.

 

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Leave A Reply