Javni poziv zainteresovanim za učešće u projektu

Share

Opština Кula u okviru projekta unapređenja rađanju i podrške porodici sprovodi još jednu u nizu aktivnosti koja je namenjena podršci porodicama koje odgajaju decu u usklađivanju porodičnih i poslovnih obaveza i snižavanja psihološke cene roditeljstva.

Кroz projekat se osniva ON LINE SERVIS za podršku porodicama u obavljanju različitih poslova održavanja domaćinstva, popravki, održavanja okućnice i dvorišta, kućnih poslova (pranja veša, peglanja, spremanja) kao i poslova čuvanja dece i podrške deci u učenju.

Servis je zamišljen kao on line baza – katalog svih ljudi koji pružaju slične usluge u celoj opštini Кula u kojem će biti prikazana ponuda i kontakti izvršioca posla sa opisom kvalifikacija i ponudom usluga koje vrše. Na taj način će svakoj porodici biti moguće da angažuje profesionalnu podršku za svoju porodicu na siguran i dostupan način, a svakome ko pruža ove usluge biće omogućena besplatna reklama i pristup klijentima. Servis će biti stalno dostupan kao on line baza odnosno sajt na kome će biti stalno ažurirani podaci.

Više informacija na linku: https://kula.rs/2023/10/27/javni-poziv-zainteresovanim-za-ucesce-u-projektu/

Leave A Reply