U Kuli otvorena ekspozitura Banke Poštanska štedionica

Share

Banka Poštanska štedionica svečano je otvorila ekspozituru u Кuli. Nakon prigodnog muzičkog programa u okviru kojeg je nastupila muzička grupa „Garavi sokak“, simboličnim presecanjem vrpce objekat su otvorili predsednik opštine Кula, Damjan Miljanić i direktorka filijale Subotica Banke Poštanska štedionica, Isidora Đaković. Predsednik opštine Кula, Damjan Miljanić,istakao je da svaki privredni subjekat nosi sa sobom veliku važnost, ali da otvaranje ekspoziture jedne renomirane banke kakva je Banka Poštanska štedionica jeste događaj koji ima poseban značaj za opštinu Кula i sve njene građane:

,,Svaki privredni subjekat je bitan za opštinu Кula, a kada je reč o Banci Poštanskoj štedionici, državnoj i uspešnoj banci sa tradicijom, to ima poseban značaj. Ovo je drugi objekat u našoj opštini. Jedan već postoji u Sivcu i za nas je značajno što se otvara i u Кuli. Poštanska štedionica je državna banka i partner je u mnogim projektima i uveren sam da će to tako i ostati i drago mi je da jedna ovako dobra i uspešna banka otvara još jedan objekat u našoj opštini. Zadovoljstvo mi je što prisustvujem danas ovde, ovom činu početka rada, i uveren sam da će se ona i dalje širiti i da će širiti svoju mrežu kako na teritoriji naše opštine, tako i na teritoriji naše države“.

Direktorka filijale Subotica Banke Poštanska štedionica, Isidora Đaković, rekla je da je ekspozitura u Кuli pedeseta koja je otvorena u Vojvodini i da je njeno veliko zadovoljstvo što može da kaže da je saradnja sa izvršnim vlastima i građanima u opštini Кula na najvećem mogućem nivou i primer dobre prakse:

,,Na naše veliko zadovoljstvo, danas smo otvorili ekspozituru u Кuli, pored Samostalnog šaltera Sivac, zbog velike inicijative građana i lokalne samouprave i sada ćemo biti mnogo bliži stanovništvu. Imamo jako dobru saradnju sa opštinom, odnosno sa građanima opštine i uverena sam da ćemo ovde jako dobro poslovati, kao i u Samostalnom šalteru Sivac. Inače, ovo je 50. ekspozitura Banke Poštanske štedionice u Vojvodini, a vi kao opština imate dve i to pokazuje koliko mi imamo dobru saradnju“.

Info: kula.rs

Leave A Reply