Goran Vesić i Dejan Tomašević boravili u poseti Кuli i Sivcu

Share

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Goran Vesić i kandidat za narodnog poslanika sa liste „Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane“, Dejan Tomašević, posetili su Кulu, gde su tom prilikom bili gosti Mesnog udruženja penzionera Кula. Goste su dočekali predsednik opštine Кula, Damjan Miljanić i predsednik Mesnog udruženja penzionera Кula, Miloš Rakočević. Okupljenima se najpre obratio zdravičar Božidar Boško Miljanić, koji je gostima i svim zvanicama prigodnom zdravicom poželeo dobro zdravlje i sreću. Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Goran Vesić, rekao je da su penzioneri dali najveći doprinos ekonomskoj stabilizaciji Srbije i da oni najbolje razumeju šta je država i kako ona funkcioniše, te da oni vole svoju državu i uvek su spremni da joj pomognu:

„Penzioneri, naši najstariji sugrađani, dali su najveći doprinos ekonomskoj stabilizaciji Srbije i oni razumeju šta je država. Zato se danas trudimo, predsednik Aleksandar Vučić i naša Vlada, da njihove penzije rastu konstantno iz godine u godinu i 2027. godine prosečna penzija u Srbiji iznosiće 650 eura, dok je 2013. godine iznosila 209 eura. Na taj način se Srbija odužuje svojim penzionerima, onima koji su gradili svoju zemlju i mi imamo obavezu prema njima da im obezbedimo starost koja je dostojna i da uživaju u plodovima svoga rada i zato glasajte 17. decembra za listu „Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane“, jer je to glas za veće penzije i za nastavak razvoja Srbije, a takođe je i glas da unuci naših penzionera žive normalno i pristojno u svojoj zemlji“.

Кandidat za narodnog poslanika sa liste „Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane“, Dejan Tomašević, istakao je da je veoma srećan što je došao u posetu opštini Кula kako bi pozdravio penzionere koji su divni ljudi privrženi jačanju Srbije i kako bi se uverio u činjenicu da je opština Кula lokalna samouprava koja iz godine u godinu sve više jača na svim poljima:

„Jako sam srećan što sam po drugi put za kratko vreme u poseti opštini Кula i svedočim jednom, zaista, enormnom razvoju i opštine Кula i Zapadnobačkog okruga u celini. Zahvaljujući divnim ljudima poput Gorana, a pre svega najviše zahvaljujući Aleksandru Vučiću, Srbija se razvija u svim pravcima i oblastima. Takođe, želeo sam i da pozdravim penzionere ovde u Кuli koji su svesni šta znači država i da im se zahvalim na ljubavi i patriotizmu koji joj pružaju. Moji roditelji su penzioneri i ja znam kroz kakav jedan težak period su prošli, ali svedočim rečima moje majke koja je presrećna što imamo Aleksandra Vučića za predsednika i da je ona sada u najsrećnijem dobu, jer zahvaljujući, pre svega, ekonomskom razvoju naše države i penzije su veće, tako da ona, hvala Bogu, ima dosta unučića i može da doprinese njihovom srećnijem detinjstvu i odrastanju“.

Nakon posete penzionerima u Кuli, Goran Vesić je boravio u poseti porodici Golubović u Sivcu, gde je prisustvovao obeležavanju Aranđelovdana. Vesić se domaćinima zahvalio na pozivu da zajedno proslave zaštitnika njihove porodice. Ovom prilikom, takođe, istakao je da je snaga Srbije njen narod koji voli svoju zemlju i koji čuva svoju veru, kulturu i tradiciju.

Info: kula.rs

Leave A Reply