SA OSMEHOM U NOVE POBEDE: Preuzmi POKLON SVAKOG PONEDELJKA!

Share

Meridian ti poklanja fantastičan cashback svakog ponedeljka – neka tvoja nedeljna avantura započne na naš račun.

 

Meridian vam predstavlja jedinstvenu avanturu koja se ponavlja iz nedelje u nedelju. Dobre stvari ne treba menjati, zato iskoristite priliku i uživajte uz slot promociju Moneyback 10%.

 

Ukoliko ne budete imali dovoljno sreće u vašoj nedeljnoj slot pustolovini, ponedeljkom će vas dočekati iznenađenje na vašem korisničkom nalogu. Biće vam uplaćeno do 10% povraćaja novčanih sredstava koji vam donose besplatnu zabavu.

 

Međutim, zabava se ni tu ne završava. Ukoliko se dokažete kao posebno lojalan igrač bićete pozvani u članstvo VIP Kluba. Ako postanete deo „odabranog društva“ obezbedićete sebi dodatnih 10%Cashback-a na nedeljnom nivou.

 

Novogodišnje čarolije u Meridianu su uveliko u toku, pridruži nam se i ti!

 

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 

Da stvar bude bolja, zahuktala se potera za EPIC JACKPOT-om u Meridianu! Pitate se kako do njega? Potrebno je da se zabavite uz bilo koju igru iz sekcije „slotovi“ na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA!

 

Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

Leave A Reply