Meridianbet i KK Vršac u istom timu: Potpisan ugovor o saradnji betting lidera i slavnog košarkaškog kluba (VIDEO)

Share

KK Vršac i kompanija Meridianbet potpisali ugovor o saradnji

Važno obaveštenje za sve ljubitelje domaće košarke – KK Vršac je od danas i zvanično kK Vršac Meridianbet.

Klub koji postoji gotovo 80 godina i koji je svedočio brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, a neretko bio i učesnih istih, sada je dobio veliko pojačanje u vidu naslovnog sponzora, kompanije Meridianbet koja već decenijama ulaže u domaći sport i tako doprinosi njegovom razvoju.

Vršački klub iznedrio je veliki broj reprezentativaca naše zemlje poput Stefana Markovića, Bobana Marjanovića, Milana Mačvana, Darka Miličića, Nemanje Dangubića, Nemanje Krstića, Luke Mitrovića, Nikole Milutinova, a boje kluba branili su i Nebojša Bogavac, Marko Simonović, Raško Katić i trofejni as Milenko Topić koji su osvajali i odličja sa reprezentacijom.

 

Podsetimo, iz Vršca je direktno u NBA ligu otišao Darko Miličić, osvajač šampionskog prstena. Izabran od velikih Detroit Pistonsa kao drugi pik na draftu, iza Lebrona Džejmsa, a ispred Karmela Entonija i Dvejna Vejda. Prve velike košarkaške korake na parketu “Centra Milenijum” gazila je i zvezda Detroita – Boban Marjanović.

Sada, u nadi da će se u Vršcu „roditi“ još neka košarkaška zvezda, kao i da će klub ponovo parirati najboljim srpskim, pa i evropskim klubovima, nastala je saradnja koja će ujediniti Vršac i kompaniju Meridianbet, kako bi zajedničkim snagama stigli do zacrtanih ciljeva.

Saradnja je ozvaničena potpisivanjem ugovora dveju strana, te nijedna nije krila zadovoljstvo.

„Želeo bih da zahvalim kompaniji Meridianbet, koja je prepoznala potencijal našeg kluba, nadamo se velikoj i uspešnoj saradnji u naredne tri godine i još boljim rezultatima“, rekao je direktor košarkaškog kluba Vršac, Kristian Serman.

Nakon nekolicine više nego uspešnih sponzorstava, kompanija Meridianbet nastavila je sa ulaganjem u srpski sport, što je potvrdila i direktorka marketinga kompanije, Milica Odalović.

„Naša kompanija već duže vreme širi svoje poslovanje na polju sporta u vidu sponzorisanja klubova i Saveza, te smo tako uspostavili i saradnju sa klubom Vršac. Veoma nam je drago što smo prepoznati kao saradnik od poverenja, naši ciljevi su isti i verujem da će se obe strane potruditi da se one i ostvare“, rekla je Milica Odalović.

 

Decenijama unazad svedoci smo velikih napora koje mnogi pojedinci i kolektivi među nama postižu, a sve to u cilju promovisanja sporta, društvenih vrednosti i izgradnje međusobnog poverenja.

Kao neko ko je na tom polju nezamenljiv igrač i ko svojim brojnim ulaganjima već dve decenije pomaže zajednici u kojo privređuje, nalazi se i kompanija Meridianbet. Obavljajući svoju delatnost na preko 15 svetskih tržišta, ovaj globalni betting lider uspostavio je, tokom svih ovih godina, veoma uspešne saradnje sa mnogim klubovima i sportskim Savezima iz zemalja u kojima poslovno privređuje.

U okviru svojih redovnih humanitarnih i sportskih aktivnosti, Meridianbet je uvek tu, spreman da odgovori na postavljene zadatke i pomogne razvoj sporta u mnogim područjima. Svojim donatorskim programom u brojnim zemljama Meridianbet je omogućio efikasno funkcionisanje velikog broja profesionalnih i amaterskih klubova, sportskih Saveza, udruženja i školica sporta, ne štedeći pri tome ni vreme ni sve svoje ostale resurse.

Primenjujući najviše svetske poslovne standarde kada je podrška razvoju sporta u pitanju, Meridianbet se svakodnevno trudi da višemilonskim donacijama i sponzorstvima pomogne mnoge sportske kolektive i pojednice u osvarenju njihovih zacrtanih ciljeva.

 

Leave A Reply