Daily Archives:

Mirović primio predstavnike Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine

U susret Svetskom danu Roma, koji se obeležava 8. aprila, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas predstavnike Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine, sa kojima je razgovarao o dosadašnjoj podršci i planiranim programima i aktivnostima. Sagovornici su se saglasili da je Pokrajinska vlada u proteklih osam godina pružala kontinuiranu podršku pripadnicima romske nacionalne manjine…

Počelo prijavljivanje za premiju za mleko

Javni poziv za premiju za mleko za prvi kvartal 2024. godine raspisan je 1. aprila i trajaće do 30. aprila, objavilo je Ministarstvo poljoprivrede. Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji.

Danas isplata penzija

Isplata martovskih penzija za korisnike iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje. Isplata za vojne i poljoprivredne penzionere počeće 5. aprila, a za korisnike iz kategorije zaposlenih 10. aprila. Iznosi na čekovima biće isti kao i prilikom prethodne isplate, prenosi Tanjug.