Održana 7. sednica Gradskog veća

Share

Gradsko veće grada Sombora održalo je  7. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo 8 tačaka.

Između ostalog, prihvaćena je Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti JKP čiji je osnivač Grad Sombor za period od 01.01. do 30.06.2024. godine, i to za: JKP „Vodovod“ Bezdan, JKP „Čistoća“, JKP „Energana“, JKP „Vodokanal“, JKP „Zelenilo“, JKP „Prostor“ i JKP „Parking servis Sombor“ Sombor.

Pored toga, usvojene su desete izmene i dopune Plana javnih nabavki Grada Sombora za 2024. godinu, a tiču se dopune nabavke za Izradu dokumentacije za potrebe proglašenja lučkog područja lokacije buduće marine za mala plovila kod Bezdana i Razrada lokacije marine za mala plovila kod Bezdana, izradom Urbanističkog projekta sa idejnim rešenjem i idejnog rešenja za potrebe ishodovanja lokacijskih uslova.

Na sedmoj sednici Gradskog veća, odobren je zahtev „MHM – projekt“ d.o.o Novi Sad, za davanje saglasnosti za izvođenje radova na parcelama broj 28464, 28156/1 i 11512/2 u katastarskoj opštini Sombor 2, za potrebe brze saobraćajnice. Takođe, odobren je i zahtev „Elektrodistribucija Srbija“ d.o.o Beograd, za potrebe izgradnje nn kablovskog voda na nekoliko katastarskih parcela na prostoru katastarske opštine Sombor 1.

Info i foto: sombor.rs

Leave A Reply