BONUS BEZ KONKURENCIJE: Kreiraj nalog i Meridian te časti sa 2.000 RSD i 200 SPINOVA!

Share

Pokloni kucaju na vaša vrata – ne propustite sjajnu priliku! Za početak radne nedelje – imamo sjajne vesti za sve ljubitelje sporta i online kladjenja!

 

Na vašu adresu stiže specijalan poklon, a da gotovo ni prstom ne morate da mrdnete!

 

Zapravo, sve što treba jeste da iskoristite svoj računar ili mobilni uređaj i posetite stranicu meridianbet.rs.

 

Da, dobro ste pročitali. Dakle, posetite meridianbet.rs sajt ili instalirajte aplikaciju, kreirajte svoj nalog uz samo nekoliko klikova i – POKLON JE TU!

 

O kakvom poklonu se tačno radi?

 

O NAJVEĆEM BONUSU DOBRODOŠLICE NA OVIM PROSTORIMA!

 

Prilikom same registracije na vaš račun biće uplaćeno 2.000 RSD i to BEZ USLOVA koje možete iskoristiti za odigravanje tiketa, ali to nije sve…

 

Kada izaberete svoje favorite i odigrate tiket uz pomoć najvećih kvota, na raspolaganju vam je još 200 SPINOVA za igru Maya’s Treasure.

 

Dakle, sportska kladionica Meridian spremila je fantastičan set bonusa, koji vam otvara brojne opcije i garantuje ludu zabavu!

 

Iskoristite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE u roku od 24 ČASA od trenutka registracije, a ono što je važno da znate jeste da ga možete iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

 

A, nakon toga – zavrtite POKLON SPINOVE! Zaigrajte slot Maya’s Treasure i pomozite mladoj arheološkinji da dođe do čuvenog blaga Eldorada!

 

Dakle, sve je spremno za novu zabavu!

 

NOVO U MERIDIANU – NIKAD ISPLATIVIJE IGRATI TIKETE PUTEM APLIKACIJE: Iskoristi sjajnu akciju! U Meridianu te svakog dana čeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

Leave A Reply