BRZO, LAKO I DUPLO ISPLATIVIJE: Uplati depozit na OVIM LOKACIJAMA i Meridian te časti sa 50% bonusa!

Share

Uplati depozit putem Eki transfers i Tenfore menjačnica i – čekaju te sjajni bonusi!

 

Osim što je poznata kao kuća najvećih bonusa, sportska kladionica Meridian razvila je brojne načine uplate depozita, sve u cilju da svojim korisnicima olakša i poboljša uslugu na dnevnom nivou.

 

Dostupnost brojnih načina za uplatu depozita je od izrazite važnosti za kompaniju Meridian, kao i njene korisnike koji se pridružuju iz dana u dan.

 

Neki od novih, inovatnih i korisnih načina jesu i menjačnice Tenfore i Eki Transfers, koje ujedno donose i fantastične bonuse!

 

O čemu se radi?

 

Za uplatu depozita putem Tenfore i Eki transfers menjačnica ostvarujete pravo na dnevni bonus u visini od 50% na prvi dnevni depozit!

 

Pre svega, kako biste uopšte imali takvu mogućnost, neophodno je da budete registrovani na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije. Ukoliko još uvek niste – učinite to već danas jer vas čeka fantastičan poklon od 300 SPINOVA, a nakon uplate depozita stiže i 100% bonusa!

 

E sada, spremni ste za nove izazove, odnosno uplate putem Tenfore i Eki transfers menjačnica.

 

Za uplatu depozita putem Tenfore i Eki transfers menjačnica ostvarujete pravo na dnevni bonus u visini od 50% na prvi dnevni depozit, a minimalna ulata depozita je 500 RSD. Da bi igrač ostvario pravo na 50% bonusa, neophodno je da iznos prvog dnevnog depozita iskoristi za odigravanje tiketa sa minimalnom ukupnom kvotom 3 ili slot ponude istog dana kada je depozit napravljen.

 

Bonus se može iskoristiti za sportsko klađenje, igre sa brojevima ili na odgovarajućim igrama iz sekcije virtuali.

 

Izaberite svoj način uplate depozita i spremni ste da u bilo kom trenutku izvršite transakciju – brzo, lako i jednostavno!

 

I to je sve što treba da znate – spremni ste za nove igre u Meridianu! 

Leave A Reply