NOVI MULTIMILIONER JE STIGAO – BEOGRAĐANIN DOMINANTNO OSVOJIO DVA I PO MILIONA DINARA!

Share

Meridian je postao dom još jednog multimilionera – slot okršaj na Divljem zapadu doneo Beograđaninu blizu DVA I PO MILIONA DINARA!

 

Još jednom je slot okršaj na Divljem zapadu doneo fantastičan dobitak vernom igraču Meridiana, L. K. iz Beograda.

 

Fascinantna cifra, o kojoj ljubitelji slotova sanjaju, isporučena je ovom Beograđaninu. Igrajući slot Dead or Alive 2, on je osvojio 2.458.200 DINARA!

 

Ovog puta, sreća je bila ključan faktor, ali ljubitelj slotova je aktivirao besplatne spinove kupovinom. Pokrenuo je High Saloon besplatne spinove, a onda su kolonama dominirali džokeri sa množiocima.

 

Veličanstveni dobici su se sakupljali iz spina u spin i na samom kraju na njegovom korisničkom nalogu se našlo nešto manje od DVA I PO MILIONA DINARA!

 

Kakav srećnik! Ako i vi želite da postanete deo Meridianove magične porodice potrebno je samo da se REGISTRUJETE!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale.

 

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

 

Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

 

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

 

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER.

Leave A Reply