SPEKTAKULARNA REKLAMA RUŠI SVE REKORDE – Potera za najvećim DŽEKPOTOM može da počne!

Share

Sandra Afrika i Meridianbet zajedničkim snagama promovišu hit igre provajdera Expanse Studios – zaigraj ih i osvoji vanserijski džekpot.

 

Meridian ne prestaje da vas iznenađuje ovog leta! Ovog puta super zvezda Balkana, Sandra Afrika je snimila novu reklamu u kojoj najavljuje POTERU ZA NAJVEĆIM DŽEKPOTOM.

 

https://youtu.be/xikcaGtiYG4

 

Isprobajte i vi slot igre Expanse Studios provajdera i uz malo sreće možete postati naš novi MILIONER!

 

Najbolje letnje osveženje stiže u voćnom slotu Wild Icy Fruits, dok vas slot adaptacija priče o Mobi Diku očekuje uz Wild White Whale.

 

Zaigrajte indijanski ples sa princezom Piom ili krenite na virtuelno putovanje do Meksika uz igru Pinata Loca.

 

A, ako želite PUT U MEKSIKO ZA DVOJE pridružite se promociji Pinata Loca Madness! Zaigrajte slotove provajdera Expanse, uživajte u zabavi sve do kraja avgusta i možete osvojiti putovanje na egzotičnu destinaciju!

 

Pored toga čeka vas 100 nagrada među kojima su: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi.

 

Da li znate da slotovi popularnog provajdera poseduju tri progresivna džekpota? Stoga ne čekajte, krenite u poteru i osvojite MILIONSKE DOBITKE!

 

Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog vreme je da se REGISTRUJETE. Odmah nakon registracije na vaš nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA koje možete koristiti kako za slot igre tako i za sportske tikete.

Leave A Reply