SUPER UTORAK DONOSI IZNENAĐENJE: Proveri svoj Meridianbet nalog i spremi se da isplatiš dobitak!

Share

Ne propusti priliku da svakog utorka u 13h proveriš svoj nalog jer te možda čeka FANTASTIČAN BONUS

 

Pripremi se za uzbuđenje koje donosi Novak Đoković na Vimbldonu i iskoristi priliku da učestvuješ u posebnoj promociji – SUPER UTORAK doleće i donosi veliko iznenađenje!

 

Dok navijaš za Novaka, ne propusti priliku da svakog utorka u 13h proveriš svoj nalog jer te možda čeka FANTASTIČAN BONUS!

 

Iskoristi ovu sjajnu promociju da povećaš svoje šanse za dobitak. Bonus se može iskoristiti na tikete sa minimum jednim parom i minimalnom kvotom od 1.25 po paru. Ne zaboravi, maksimalna isplata po tiketu je 30.000 RSD.

 

Ova ponuda je ograničena na tri dana, stoga iskoristi svoju priliku što pre i pretvori  tikete u velike dobitke!

 

Dok pratiš svaki Đokovićev poen na Vimbldonu, proveri da li ti je SUPER UTORAK doneo dodatnu sreću i bonus. Uloguj se na svoj nalog i otkrij svoju nagradu!

 

Ukoliko još uvek nemaš kreiran nalog, učini to već danas – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i osvoji BONUS BEZ USLOVA, čak 4.000 RSD!

 

Uživaj u uzbuđenju tenisa, podrži Novaka Đokovića i iskoristi sjajne promocije koje Meridian donosi. Neka ti SUPER UTORAK donese nezaboravno iskustvo i dodatne mogućnosti za osvajanje velikih dobitaka!

Leave A Reply