RENOVIRA SE JOŠ 11 UČIONICA, NOVA RASVETA U HALI „RADE RATKO VEJIN“

Share

Velika ulaganja koja su u proteklom periodu bila u OŠ „Žarko Zrenjanin“, nastavljaju se i tokom letnjeg raspusta. Direktorica ove ustanove Jasna Pavićević je izrazila zadovoljstvo što će nakon kompletno renoviranih 5 učionica, sada zahvaljujući srestvima Ministarstva pravde nove podove dobiti još 11 učionica u prizemlju starog dela škole.

„Odobrena su nam sredstva u visini od 2.804.416,00 dinara na konkursu o dodeli sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, a koje je raspisalo Ministarstvo pravde za naš projekat „U školi se ponovo osećamo dobro, zamena podova u 11 učionica“. Radovi teku odlično, radi se i ravnajući sloj pre postavljanja laminata, a do početka školske godine pomenute učionice će biti i okrečene, tako da će spremno dočekati đake u novoj školskoj godini“, rekla je Jasna Pavićević.

Ulaganja nisu zaobišla ni halu „Rade Ratko Vejin“ koja će nakon novog krova, parketa i svlačionica, sada dobiti i novu rasvetu.

„Ovoga puta zahvaljujući sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj koje nam je po konkursu za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje realizacije projekata štedljive rasvete odobrilo 2.211.715,60 dinara, školska hala „Rade Ratko Vejin“ dobiće novu rasvetu. Ovom prilikom se zahvaljujem i lokalnoj samoupravi na velikoj podršci koju nam je pružala u prethodnom periodu“, poručila je direktorica OŠ „Žarko Zrenjanin“.

Info i foto: www.soapatin.org

Leave A Reply